Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din inre värld

Vinden vidrör dig
vill väcka dig
men du - du drömmer

Stormen sliter dig
kan döda dig
men du - du sover

Människan sågar dig
saven bildar sår
men du förstår inte

Alla som lockas dig
som sätter sitt sista hopp till dig
men du vet inte

Hela himlen
som vakar över dig
men du känner inte

I din inre värld
är du guld värd
är du alltid närd
salig är din färd




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP