Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagnen dit

Dra i snöret
bara runt hörnet
gör det
Stanna.

Gå av
på mittenvägen

Gör om
gör fel

Omtag

Gör om
bli hel

Dra i tråden
genom åren
gör det.
Fortsätt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-11 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema