Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnlycka

 

                   Under stjärnfallet
                   önskade jag mig
                   lycka -

                   När jag hade lycka
                   ville jag ha
                   stjärnfallet

                   för att lycka
                   skulle vara mer...

                  begripligt




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-11 18:56



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Lyckan kommer
Lyckan går
Lycklig den som lyckan får...

Har du verkligen varit där i stjärnfallet...du är ju ingen kändis precis*Ler*
2016-06-18

  överlevaren VIP
Tindrande ord och lysande text!
2016-02-16

  Åsa Njunjes
Denna grep tag med sin insiktsfulla ton.
2016-02-16

  Xuvetyn
En verklighetsnära beskrivning.
2016-02-12

    ej medlem längre
Så snillrikt fångat om lyckans svårfångade väsen. Ler!
2016-02-12

    ej medlem längre
....för vad är lycka annat är stjärnstoft.
2016-02-12

  Stefan Albrektsson
Riktigt läckert!! Tycker om, efter de två önskningarna, andningspausen innan "begripligt" ... som om lyckan skulle bli begriplig (lika obegriplig som ondskan ibland).
2016-02-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skrivet - Varför kan man inte nöja sig med en liten lycka?
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow