Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suite: Gavotte, Air, Sarabande, Menuett, Cibel J.B. Lully Kammarmusik med Kulturskolans elever på Konserthuset i Västerås. Egen bild.


Barnbarn medverkar.


Stolt farmor

inbjuden

att se

och lyssna


Som alltid

vid dylika

tillställningar

blir min fråga


Varför hör

man så lite

om dessa

fina elever?


Varför är

utrymmet

så smått

för det goda?





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-11 21:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi behöver mer sådana trevligheter...bra att du säger till...
2016-02-14

  SatansSon VIP
GRATTIS TILL PLACERINGEN!!!
2016-02-14

  Eva Helene VIP
Ja, det borde finnas lite mer balans, det skulle vi må gott av!
2016-02-14

    Dan Myrbeck
Krig och flyktingar har tagit över vår nyhetsagenda nästan helt.

Fram för fler plusitiva nyheter!
2016-02-12

    ej medlem längre
Tack för att du delar dina frågor och din glädje.
2016-02-12

  M M Mannheim VIP
Det är väl som vår poesi här på poeter varför uppmärksammas inte de på tidningarnas kultursidor.
2016-02-11

  Niliboy
Roligt på min ära!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP