Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara fåglar som gråter

 

Vi går
ur spegel; förbi
mitt hav
din ö

i skydd av änglar
- stegrande solar
utan adress

" Var inte ledsen !"-
älskade
det  bara fåglar
som gråter





Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-12 12:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du berör med dina ord *tack* / kram
2016-02-14

  Katinka VIP
Jättefin eftertänksam och sparsamt vackert.
2016-02-13

  Gisela Nordell
skapar vackra bilder på ett lockande sätt
2016-02-13

  Stefan Albrektsson
Du är riktigt fin på den här nära surrealistiska stilen (utan att bli utsvävande och "tokabstrakt"). Gillar särskilt den inledande strofen!
2016-02-12

    ej medlem längre
Mycket vackert och vemodigt!
2016-02-12

    ej medlem längre
Fåglars gråt är älskandes tröst...
2016-02-12

  Öknens Ros VIP
Vemodigt, berörande.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow