Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 


Röda skuggor
ur ditt hår

fäller liv

 

bergets skugga

skälver

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-13 17:27



Bookmark and Share


  mike irow
vackert! mycket vackert!!!! mycket
vackert...
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund