Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas bröd och vin

 

Jag ser mig själv
i regnbågarna
och hennes sovande leende.
Hur ska jag följa mig?

Vem speglar mina tankar?
Vem bjuder till
detta grenverk
utan rötter,
denna passion
utan motstånd?
Allt är korsningen!
Varför måsarna bär
stjärnornas blick?
Vad vet ljuset om mörker?
Tusen havstenar
om en nypa luft?
Hennes hjärta har
trappsteg av marmor -
är det mitt hjärta?

Jag går vän
och tar bara med
tårarnas bröd och vin
Farväl vän...farväl






Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-14 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett riktigt fint stycke poesi!
2016-02-15

  StinaJ VIP
Vemodigt men också starkt skrivwt om den obesvarade kärleken
2016-02-15

    ej medlem längre
Stark passionerad, innerlig text. Känner den som att söka, hitta sig själv efter ett starkt mötes avslut -
2016-02-14

  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2016-02-14

    ej medlem längre
Ett farväl med tårar och tankars speglingar från en passion som får hjärtat att le.
2016-02-14

  Stefan Albrektsson
Vackert! Gillar frågandet/svarandet-dialogen (och älskar "Allt är korsningen!") Fin biblisk klang i "tårarnas bröd och vin".
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow