Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infall

 

Dessa forunderliga efterdyningar
barnens gråa hår
som bitvis flätar oss med häpnad
dina äpplen smärtans tider och
handflators gurglande tystnader
som inpå huden ligger på rygg och
tänker på lustar -
i mina fingertoppar deras klösta spår
och förfäders dikter är oögda
fönsternas vattenfall och fönsterna
är öppna mot vattenfall av dikter
om blott en gång innan de grusas
mot sin egen  flodbädd av glödhet




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-14 11:20



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här är det vilset som i ett björnbärsnår...

vart kommer denna ifrån?!

Livets heta tider som ger sårade spår långt in på hudens alla sidor och själen har fått sig en/flera törn?!
2016-06-18

    ej medlem längre
Försöker fånga din starka intensiva text som känns som ett öppet gränsland mellan mycket!
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow