Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av misstag

 

Av misstag din
eller min?
jag kastade kärlek
på soptippen
för en vecka sen
eller två...

men lik förbannad
sätter jag mitt liv på
vem hon låg med
igår?...




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-14 11:44



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kärlek brinner kvar...varför kasta bort en kärlek om man undrar vem hon hade sex eller bara låg bredvid..igår?!

Ligga lågt!
den som kastade lågt eller högt spel?!
2016-06-18

  Gisela Nordell
ja det gör ont, fast man är den som kastade.
2016-02-18

    ej medlem längre
Aj! Smärta där!
2016-02-14

  Bibbi VIP
Starkt.
2016-02-14

    ej medlem längre
Frågor och nakna känslor av smärta.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow