Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ansträngning tog du mina andetag

ta mina andetag
ur tystnaden
häng dem på tork
utanför ditt fönster
jag vill bara ha dig
ha dig
jag vill bara
vara med dig inatt
kan inte släppa tanken
på dina ljusbruna
ögon
på ditt hår som blänker
i solljuset
det är bara du
som finns i mina
tankar
ingen kan någonsin
ersätta
din gestalt
i mitt hjärtas
förmak och kammare




Fri vers av Jess81
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-04-30 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81