Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femme fatale

 

I ilskan klär hon sig
på morrnarna;
hon glömde att göra det
idag -
var god... helt enkelt

och slog honom i ansiktet ;
det var hennes mest
milda sättet att säga
- "Förlåt!"




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-15 16:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2016-02-15

    ej medlem längre
Där gick det "rivigt" till! Får humoristiska bilder av situationen. Gillar den!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow