Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargar är vi

 

Kadaver av
   vargar.
Kadaver...
   vargar är vi.
Kadaver av
   vargar
Kadaver av
   vargar utan sorger
Ser vi.
Utan ögon
Utan lydnad
slår en vantrogen häpnad vid
   lukten av
en människa
Bland alla
människor




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-15 21:03



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Låter ilsket och lukten av ett as!
2016-06-17

    ej medlem längre
Ligger mycket mellan dina ord som berör...
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow