Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min fjärilskål

 

Du satte en källa
i min fjärilskål -

Källans fjäril
som slätar ut
leendes siden
simmar genom näckrosor
av dina blickar
och med vingar broderar
visshet

Källans visshet
där du är




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 395 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-15 21:17



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Åå! så skör och vacker en dikt av böljande glans
men en ton av en kraft som speglar ombytligt sin makt!
Fin finurlig dikt!
2016-04-19

  Lena Själsöga Keijser
djup
vacker symbolik
2016-02-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-02-15

  mike irow
alla bär i sig mjukhet
och grymhet---
mer eller mindre -
"vi är i tanken" som Kant säger
mike irow
2016-02-15

    ej medlem längre
Ömsint och kärleksfullt tycker jag!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow