Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag levde i parenteserna


så tack älskade,
för att du gett mig något
att skriva om

för

jag hade försökt laga
mina kanter
i så många städer

silvertejp och limstift
för det mesta

och kanske har jag lyckats dölja
sprickorna

men å andra sidan tror jag ingen tittat
efter så noga

förut

och jag tror att du är trasig också
kunde inte låta bli att titta efter

(för du är vackrast på nära håll)




Fri vers (Fri form) av Tav
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-15 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt bra skialdat
2016-05-31

  mike irow
jättejätte fint
gratis---!
2016-02-20

  KYREUS of Sweden
DaKool
2016-02-19

  Amanda N
Vackert! (Bry dig inte om Döden.kuken.livet.) Den är inte klyschig!
2016-02-15

  döden.kuken.livet.1987.4ver
tyvärr en alldeles för smetig och klyschig dikt. skriv om något som är på riktigt.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav