Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser oss i framtiden och önskar att jag kunde skippa mellansnacket och bara hoppa dit

för tänk om filmen blir så tråkig
att du stänger av

 

innan vi är där




Fri vers av Tav
Läst 876 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-07-25 14:18



Bookmark and Share


  önska
Jag älskar dina dikter och jag denna speciellt. Du sätter ord på mina känslor som jag själv inte får ur mig. Det känns så självklart när man läser dina dikter. Att de kommer fram naturligt och enkelt. Tack för allt!
2007-08-06

    Noyle
Ännu en bra dikt. Titeln passar bra ihop med dikten. Snyggt gjort!
2007-08-01

  Micael Axelsson
det är en tårframkallande känsla du ger oss. En hel tids verklighet, som berättar en enorm känsla... och med denna läggs också den största rädslan fram. Det gör ont, men ändå så kan man får inte frångå det starkt kärleksamma budskap som sägs.
2007-07-30

  fröken bäckström
ta och lägg upp en sån på förresten, darling.
du är bra, fast bättre än bra.
2007-07-26

  Svante
Kort men fantasikittlande text. Ger mig associationer och tankar kring vad som är fantasi/verklighet och fantasier om tidens gång (att kunna styra/ändra tidens gång). Kommer spontant att tänka på vissa böcker och filmer.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav