Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han knöt näven för att slippa känna saknaden som bodde mellan fingrarna


och för att glömma att hennes fingrar
inte längre ville vara

mellan hans




Fri vers av Tav
Läst 895 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-01-29 13:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
kommer på mig själv med att knyta näven lite för att känna känslan,. Tycker det här var bra. Mycket känsla med få ord.
2009-09-16

  Caprice! VIP
Fint och enkelt om hur saknaden känns.
Tycker om att du väver ihop rubrik och text - blir verkningsfullt!
2009-03-31

  Carl Thomas
Detta va tänkvärt och väldigt bra formulerat man blir tagen av orden, mycket bra! Me like
2009-01-27

  Mangal VIP
Riktigt bra!
2007-04-05

  Bodja
inte för att jag tvivlade, men du kan verkligen skriva. det kan du verkligen :)
2007-02-01

  fröken bäckström
tove, vi borde ge dig ett sånt där hjärta efter ditt namn.

Jag tycker att du är så bra.
2007-01-29

  Jojo
Vilken formulering av övergivenhet och saknad!!
2007-01-29

  Sanchez
det är antagligen så det ska till. Jag blev tvungen att skriva en kommentar på grund av "den här dikten handlar inte om dig"
för jag måste säga att
att jag tyckte om den här
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav