Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För 2 år sedan skrev jag en fråga i min dagbok. Det här alltså mitt svar på \"Det slog mig just\"


Det handlar inte om vem som är mest unik jämfört med andra


det handlar om att vara speciell


för någon




Fri vers av Tav
Läst 816 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-11-16 13:52



Bookmark and Share


    existens_minus
:)

den fick mig att le tack för det

och du ska veta !syster! där ute att det är sällan
sällan nåt får mig att göra det.

trust me!

tack!

/L
2010-02-07

  Bjarne Nordbö
Ja. För sig själv och eventuellt för en till.
2008-12-15

  Micael Axelsson
... och där sätter du fingret på det. Så enkelt, så perfekt... så klokt. Orden rymmer känslor i sig, som visar vad som är en viktig del i livet.
2007-08-02

    Noyle
Du är en klok själ du. Sånna skulle vi ha fler av. :)
2007-08-01

    susi
det e sant..
gillar den
2007-01-26

    Cammo
Så rätt. Jätte bra sagt
2006-12-23

    Smurfer
Väldigt väldigt klokt!
2006-12-18

    Clari
Smäller till en rakt i magen. Lika tydlig och vacker som dina andra dikter.
2006-11-20

  fröken bäckström
jag säger som elin, tack. jag ska göra mitt bästa.
Men jag förstår inte varför du säger att det är din sista dikt
det kan inte vara din sista dikt.

Tove
Ge dig.
2006-11-16

  elinli
bokmärkar den. tack för svaret!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav