Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köper ingen slips men jag älskar väl honom för det


det är fars dag och jag har inte köpt nått
vi sitter i köket
och jag frågar honom om pyramiderna
och om hans resor jorden runt
och han berättar

han berättar om taj mahal
och om pyramiderna och blodpölarna nedanför
och han sick-sackade mellan vakterna
smet upp ändå
det var 1978 och han reste överallt

han är som tintin min pappa

han berättar om hur många kameler
jag varit värd kanske 25 stycken
och han är glad när han berättar
alltid glad när han berättar

fast han har berättat hundra gånger förr
men det spelar ingen roll
och jag lyssnar ju ändå

kanske att han blir gladare för det

än för en slips




Fri vers av Tav
Läst 131 gånger
Publicerad 2006-11-14 12:48



Bookmark and Share


  Матрёшa
precis, som det ska vara ju. underbart beskrivet. det är inte prylarna som betyder något på riktigt.
2006-12-16

    mellanmål
Nejmen så sött! Sött, sött sött! Härligt.

Mm
2006-11-14

    Camillaa
Underbara beskrivningar :9
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav