Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ab ovo

 

Röst utav eko
Eko utav ljus
Ljus utav liv
Liv utav Gud
Gud utav oss

I mig känslan
Att det finns
Inget liv
Med mening i
Frånvaro




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-16 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag upplever det också som tro - och det finns ingen frånvaro av närvaro i dina ord som förmedlas verkligt meningsfullt!
2016-02-19

  Stefan Albrektsson
En slags utvidgning av Athanasianska trosbekännelsen? Cirklande spiralrörelse! Snyggt!
2016-02-17

    ej medlem längre
En spröd och vemodig känsla av tomhet.
2016-02-16

  Bibbi VIP
Kraftfullt.
2016-02-16

  bumerang
"Frånvaro"
ett mäktigt ord.
Högaktuellt.
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow