Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömsint jag ser varje liv!


Universum/Kosmos


Oändlighetens stora gåta
så totalt ofattbar

Både "bakåt" och "framåt"

Ingen början och inget slut

En förunderlig total ordning
och samtidigt ett totalt kaos

Undergångens och födelsens
mysterium i en obegriplig mix

Kanske tid
inte ens existerar

Allt sker
på en och samma gång

Och "Gud"?
Vad är det för något?






Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-17 00:07



Bookmark and Share


  poetryGirl
detta är livets största gåta
2016-02-18

  Fredrik P. VIP

Intressanta tankar om det otänkbara.
Ja, livet är ett mångtydigt mysterium!
Just därför är det poetiska språket rätt.
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST