Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*LYCKA*


NU LÄNGTAR JAG

TILL BLOMMOR*GRÖNT

TÄNK DÅ VAD LIVET

BLIR *UNDERBART SÅ*SKÖNT

17/2-16 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-17 16:51



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Tänker på gamla Loffe nästan (inte nya roliga Loffe utan Film-Loffe) Elof Ahrle

Be well,
LPWJ
2016-03-07

  Niliboy
Ja, i din stad kommer våren först, enligt Lasse Dahkvist. Har du varit i Feskekörka nyligen å saluhallen!
2016-02-17

    Dan Myrbeck
Bra skaldat om vår vår!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg