Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profetia




Jag tvekar...
min dagbok föll i elden!
Jag tvekar
innan jag följer efter...




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-17 20:03



Bookmark and Share


  nicol neli
du äger mycket på detta
tror jag!
2016-02-19

    ej medlem längre
Låter som en bra tvekan. Så få ord som ändå förmedlar en viktig inre situation!! Snyggt!
2016-02-19

    ej medlem längre
Känner hettan. Hör flammorna....livet bor däri.
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow