Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig Ner

Stig Ner kommer gående på stranden
Naken och fri och underbar

Det är fint att se Stigs stig
Stigen Stig
Vars namn Stig Ner gav stigen han gick.

Stalin var ingen trevlig vän tänkte Stig Ner
Där han gick upp för ett berg




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-02-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac