Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dansar med morgondagg

 

 

Jag är en morgondagg,
om ett ansikte kunde blomma
som purpurea
Du är en solstråle,
om en stjärna kunde stråla
som solen
Dagen är vänlig...
den sluter sina ögonlock,
bjuder himlen till
bröllopsnatten
Jag erkänner dig
som ande och älskar...
månljuset har glömt oss
vi dansar i mörkret




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-18 08:10



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert landa sent omsider...

En soltråle likt en stjärna..faller tindrande,förväntansfullt klar in i det mörkaste av årets mjukaste sken och ingen glömmer hur det gnistrande skenet mot den mörkaste tapet...himlavalvets öppning när kärleksdansen omger oss,omsluter dansens högsta fas......


Äntligen!
2016-06-17

  Ninananonia VIP
Mjukt vackert.. är den dansen
2016-04-15

  kerstin skriver VIP
så fantastiskt vacker - jag väntar en stund och läser igen.
2016-02-19

    ej medlem längre
Åh, så passionerat skrivet. Underbart!
2016-02-19

    ej medlem längre
Underbar!
2016-02-18

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow