Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ven

 

 

Hon sade:
Ven!...
den har färg av fisknäten
och rymning
mot det öppna havet...
dit vill jag igen




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-18 08:14



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Underbart diktat..underbar cykel Ö ;)
2016-06-16

    ej medlem längre
Underbar dikt som väcker min frihetslängtan. Vilket måleri, vilka dofter av hav!!
2016-02-19

    ej medlem längre
Andas frihet och sinnlig längtan i dina ord.
2016-02-18

    ej medlem längre
Så vackert formulerat! Bravo!
2016-02-18

  Stefan Albrektsson
En vacker kortdikt!! Älskar "den har färg av fisknäten / och rymning / mot det öppna havet"!!! Jag & hustrun åker dit och cyklar med jämna mellanrum när rapsen blommar.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow