Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinternatt




Midvinternatt
lånar ut mina snirklar
och ett vitt sken
strömmar ut bjällor

Midvinternatt,
den har kalla händer

Världen ser sig själv
som en spricka
där en myrstack av döda
passerar ännu en
obevakad gräns




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-18 12:20



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kölden hård och mörkret djupt
Världen börjar likna ett öppet sår som vi människor tullar på!

Vi bara lånar en stund på jorden!

Fantastiskt fint dikt om det stora djupa!
2016-04-19

  nicol neli
otroliga bilder
mycket fina
2016-02-19

    ej medlem längre
Starka ödsliga bilder förmedlas ändå i ett lugn. Bra!
2016-02-19

  Stefan Albrektsson
O, denna gillade jag mycket!!! Tycker om pendlingen mellan konkretion och surrealistisk bild - särskilt från "Världen ser..." och framåt. Lysande!
2016-02-18

    ej medlem längre
Med en vintrig ödslighet i tonen samlar du orden i harmoni. Jag tycker alldeles särskilt mycket om slutat.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow