Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är vinden




Hon pantsätter
sitt liv;
klyver spegeln
i tusen bitar
och är till vind -
vilande nu
      mot kyrkans vägg




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-02-18 20:33



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Oj...dramatisk..
2016-03-19

    ej medlem längre
Dramatisk, vacker bild som du formulerar så snyggt!
2016-02-21

  Ljusletaren
Fy tusan så bra tänkt och formulerat
/ kram
2016-02-19

  Stefan Albrektsson
Väldigt snyggt!! Välklingande i'n och hastigt rörligt ända fram till villan mot kyrkväggen! Bravo!!
2016-02-19

  kerstin skriver VIP
i dikten är jag hon och känner luften vrida sig mot kroppen. att jag letar skärvor bland gravarna är inget jag säger.
2016-02-19

    ej medlem längre
En dramatisk text. Gillas!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow