Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett knytt



I att bara tänka sig den besjälade frågans svar
Att vara ett
fast nytt
och såklart
så särdeles ohejdbar

Pass på

Strass på




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson