Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"To see a world in a Grain of Sand and a Heaven in a Wild Flower" William Blake


Just du Vintergatan

 

 

Jag läser Vintergatan i dina ögon
blott en Vintergata...

Jag hör Vintergatan under huden,
hur långt ifrån är du  just Du
innan du spricker ut?...




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 321 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-19 21:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
För mig är vintergatan enormt vacker..
men kanske kall..väcker tankar din text..
2016-05-13

  DominiQueen
Helt magiskt. Den vibrerar..

2016-02-25

    ej medlem längre
Kärleksfullt skriftat. Uppfattar det som något som bidar sin tid och snart kommer blomma ut.
2016-02-21

    ej medlem längre
Vintergatan är vacker...men iskall...
2016-02-20

  StinaJ VIP
Fint skaldat om kärlek
2016-02-20

  Stefan Albrektsson
Mycket fin pendling mellan det enorma och in i det lilla nära. Får många bilder: bla av ett frö som ska bli ett stort vackert träd; någon ska bli det den är fullt ut; och vibbar av Blake: "To see a World in a Grain of Sand / And a Heaven in a Wild Flower / Hold Infinity in the palm of your hand / And Eternity in an hour".
2016-02-20

    ej medlem längre
"Jag hör Vintergatan under huden"

Ordval att älska...
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow