Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av med handskarna

 

 

Händerna darrar lätt...

Pulsen ökar...

Ögonen tåras...

Neej...jag ger upp!!!

 

Men sen kommer ilskan!

Ska jag låta dem behandla
mig hur som helst?
Som om jag ljuger,
som om jag är värdelös,
som om jag inte ens är
en fullvärdig människa?

De förväntar sig att jag
inte ska orka kämpa,
men den här gången
tänker jag inte ge mig!!!

 

För nu åker handskarna av......

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-02-20 11:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Stå på dig! Ur ilskan kan man hämta stor kraft!
2016-03-08

    ej medlem längre
Yes!
2016-03-05

  anits VIP
Så fint skaldat om att kämpa för sin egen skull!
2016-03-03

  Bo Himmelsbåge
Stå på Dig... ingen har rätt att trampa på någon... fast handskar är bra att ha om man ska boxas...:)
2016-02-24

    Dan Myrbeck
Rätt att kämpa
vad det än gäller!
2016-02-23

  Ljusletaren
Bravo och ge dig inte! Lycka till/kram
2016-02-22

  överlevaren VIP
På bara, stå på dig annars gör andra det!
2016-02-22

  Stefan Albrektsson
Kraftfullt & viljestarkt! Håll ut!!
2016-02-21

  Chawa VIP
Kraft och beslutsamhet så det ryker om orden!
2016-02-21

    ej medlem längre
Storartat! Ta tag i saken/sakerna med stark vilja.
2016-02-21

  soligajag_1 VIP
Yes!! Heja dig!!
Låt dem inte 'sätta sig på dig' !
Bra skrivet , ilskan tar ut sig på detta vis!!
2016-02-21

  Gisela Nordell
härlig kraft i dessa rader som får mig att skratta hjärtligt och gott, nej man ska inte alltid vika ned sig och vara ödmjuk, ibland är det kraftmätning som gäller!heja!
2016-02-20

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt uppbyggd dramaturgi kring hur det kan kännas att bli illa behandlad.
Våld är aldrig acceptabelt men här använder du det som metafor.
2016-02-20

    ej medlem längre
Så kraftfullt argumenterat...sista raden är en pärla!
2016-02-20

    ej medlem längre
Härlig styrka och beslutsamhet!
2016-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka och stå på i rak text! Hoppas du lyckas.
2016-02-20

  Niliboy
Det är rätt, kämpa! Det finns dem som vill sätta sig på en å de är inte få!
2016-02-20

  Eva Helene VIP
Ibland behövs ett riktigt adrenalinpåslag! Heja heja!!
2016-02-20

  Rise Little One
Vad som än händer, ge inte upp vännen!
2016-02-20

  Marianne Räf
Bra! Kämpa på !
2016-02-20

  Bibbi VIP
Applåd!
2016-02-20

  louisegirl
Ja bra, ge inte upp...
Bra ordat!
2016-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
Bra.
2016-02-20

  aol
Bravo gillas ge dej inte,
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP