Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslor blir för svåra


Dina vassa ord i en gången tid hör inte hemma idag
Men dom sitter kvar

Ord som vill falla i glömska vaknar på nytt

I våra ungdomsmöten var din ryggsäck fylld av
bitterhet min egen var fylld till bredden av svek

Oförmågan att ge varandra tröst gjorde att vi från
varandra gled o inte längre kände lust

vid ett senare möte delgav du mig att en plats i
ditt hjärta alltid fanns för mig

Men även det mötet blev en kortvarig variant
och där jag kände att jag kanske för alltid
försvann ur ditt liv..... Rozsi. Kovacs





Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 457 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-20 16:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, kärlekens mysterier
har egna kriterier.
2016-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en relation som inte blev som den den kunde ha blivit!
2016-02-22

  Gisela Nordell
sorgligt...ibland tar relationer slut så, och de hårda orden som ligger kvar även idag.Texten berör smärtasamt i sin uppriktighet.
2016-02-20

  Rise Little One
Orden är en sak men handlingen är något annat...Tiden är den bästa dommare...
2016-02-20

  bumerang
Detta slutgiltiga, - näst intill omöjligt att ta in.
"kanske" i sammanhanget kan möjligen tolkas som ett positivt ord,
beroende på ...
2016-02-20

  KYREUS of Sweden
Verkligheter
skär hjärtan.
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs