Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dårskap utan dess like!

I lilla landet Sweden
pågår en dårskap
utan dess like!
välfärden sipprar ut
genom alla krackleringar
hålen i den fattigas ficka
blir bara större och större
men i de korruptas
lagras pengar
till bristningsgränsen!
kriminalliteten blomstrar
som blommorna om våren!
likaså den stora lögnen
den gror växer
så det knakar på svensk jord
men sanningen ser igenom
fortsätter attackera med sina ord!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-22 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Tranås bråkades det om en Hyland-byst för några tusen medan man kan lägga hur mycket pengar som helst på annat.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP