Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall följa dig vart du än far

Kommer vid doften
av vandrande fötter
mot bergen
och allt som finns kvar

Kommer vid aning
av anis och kummin
i brödet
som ingen har

Kommer längs stranden
av snäckskal och sand
så skär
som jag någonsin var

Kommer vid stjärnfall
men stannar ej längre
än önskan
tiden tar

Fångas av vinden
men knappast av något
så grovt
som tanken bar

När jag trodde
att du fanns
så fanns du
någon annanstans
när det gäller
att försvinna
är du alltid snar

Ja, alla dina dar
förblir ditt svar
att du vidare drar




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-24 15:08



Bookmark and Share


    monique elenius
Romantiskt vemod. Olycklig kärlek. Melodiskt. Vacker bild.

2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP