Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bära kölden

 

Vem bär svaret
utan en enda fråga?
bara tystnad

Vem bär skölden?
vart ?      och vems?
nära men bara intill
på tvärs     på måfå
är den till låns
eller utbyte,     kanske?
ingen svar,    bara tystnad
Vad borde sägas
att den finns      att känns
Är kylan där inne så kallt
eller här ute      i själen
som värmer så       svagt




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-25 05:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ljusletaren här.
2016-03-06

  StinaJ VIP
Fint skaldat om undran över detta med medmänskligheten. Detta med uppoffran för en annan människa. Att ge utan att kräva tillbaka.
2016-02-26

  nicol neli
finns,finns inte; tycker
mycket om det oklara,finns
lite och vems?
2016-02-25

  Lena Själsöga Keijser
ibland
kan ske svaren lever i frågan
2016-02-25

    ej medlem längre
Stannar i dina ord...låter mina sinnen fyllas av känslorna mellan raderna...så fint...så starkt.
2016-02-25

  Ljusletaren
Orden bara tränger in genom märg och ben. På ett bra sätt givetvis! Det får oss banne mig att tänka till.

Bokmärkes/ kram
2016-02-25

    ej medlem längre
Fint skaldat om dilemmat att det inte finns några svar att få...
2016-02-25

  DominiQueen
På dagen, ta sats, länge, blunda ödmjukt och fråga Solen...
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow