Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vid ryggvingarnas dröm



Fåglar flyger alltid
åt olika håll
söker sina öppna himlar
tvekar mellan den vida rymden
och sina jordnära kos
fastnar ofta i det dunkla
dit bara den kan nå
som vågar titta
titta upp

Bär sina drömmar
vid ryggvingarnas slut
som blänker i sökarljusen
alltid två den ena att nå
den andra att få 
Tror att himlen
är oändligt
och blå




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-25 13:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
En fantastiskt vacker text! Hoppingivande!
2016-03-18

  Bibbi VIP
Underbart vacker.
2016-03-06

  StinaJ VIP
Väldigt vackert poetat om frihetslängtan och att tro på att drömmar blir till verklighet, bara man vågar att tro
2016-02-26

  louisegirl
Frihetens längtan, bortom alla hinder
Ljuvlig poesi
2016-02-25

    ej medlem längre
Längtan bort...friheten och drömmars styrka i poesin...underbart.
2016-02-25

    ej medlem längre
Vackert om en längtan efter frihet (min tolkning).
2016-02-25

  Anya VIP
Fint om sökande och längtan om drömmar...så som jag tänker.
2016-02-25

    ej medlem längre
Väldigt vacker dikt
Mvh annokas
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow