Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytomanen



Jag tycker om att leka med Orden
Som moder och fader med sina barn
De Orden som ofta ljuger äl -
skar mig mest
men hur kan jag hata
mina egna barn?




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-25 18:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Zavanna.
2016-03-06

  StinaJ VIP
En undran som väcker tankar. För hur ska man kunna göra just det, hata sina barn ?
2016-02-26

  Ljusletaren
Ja hur kan man hata sin egen text? Bra formulerat/kram
2016-02-25

    ej medlem längre
Tolkar din text som att det är orden som är dina barn. Ibland använder du osanna ord (barn), du ljuger...och de orden hatar du innerst inne.
2016-02-25

  Anya VIP
Starka frågetecken här... Kan man hata sitt barn...jaa säkert. I alla fall i stunden tänker jag. Men frågan är så känslig och nästan förbjuden.
2016-02-25

  nicol neli
undrar villket ord som skar dig mest?
nyfiken!! är jag.
gillar mycket!
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow