Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Q


Dammens kastanjehår



Hon sade:
Jag är sorl av vatten
en källsjö
inte cikadan
svärmar över yttersta ändlösa fält
där gräs sjunger i tallarna
daggdropp
dripp dropp dropp
fast det finns inget vatten

Hon griper sitt kastanjehår
en glimt av bärsten i hennes ögon
brister i luftens lila torn

Hon sade:
Jag är stiltje i dammen
sveper in från ängen
skogstrakter
trånade havets hästar
inte åtrå
andas in och ut
men jag är din utanför
dig är utanför liv




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-26 18:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2016-03-06

  Gisela Nordell
härlig poesi som går utanför verkligheten
2016-02-27

  louisegirl
Magin flödar underbart i naturens under...Ljuvligt!
2016-02-26

    ej medlem längre
Enastående vackert!
2016-02-26

  nicol neli
bedårande bilder framför mina
ögon, som i en fantasifilm
i bara några meningar, otrolig!
2016-02-26

    ej medlem längre
Dina ord föder fantasins bilder med färg och kraft från skogens mystik.
Det är vackert. Det är förbryllande...och jag tycker om det.
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow