Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vore hon en skog




Hon sade:
vore jag en skog
fick lov att höra den mjuka skyn
bära spindelväv och dagg

I förklarings tystnad
stode hon väl där
och vyssjade
det skira
murgröna löv
ljusets lila spira
och krus av mjuka sten




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 278 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-26 18:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Naturvacker poesi...
2016-05-09

  Rise Little One
Vill så gärna vara en sådan skog för någon...
2016-04-10

  Luciana Pascual
Din skog är vacker!
2016-03-30

  Minona
Jag ser din skog
Ha det gott
2016-03-06

  nicol neli
hela dikten är som ett skimmer
för mig, och man kan vara där,
där inne...som en skog
2016-02-26

  louisegirl
Himmelsk skimrande poesi
2016-02-26

    ej medlem längre
Den skogen vore ett glittrande smycket poesi...
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow