Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhavet samlade porträtt



Hon ler
vinterhavet i brudklänning
pressar hägringar
mot varann

och ändå
med hästens manen
svallvågor
vita yrsel emellan

Hon ler
bärnsten -
dager över byn
båtryggar med fenspår
klapprande mot sand -
stenen Minogame
vida skal

Hon ler
iklädd tyg från måneåker
på samma slätter stjärnorna
är hennes fiskar

Polstjärnan
med en lång svans
växer ut ur sjögräs
där just   Jordens Gudinna
öppnar sin brudklänning
och tar emot mig
in i sig




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-27 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett njutningsfullt konstverk med vackra sensuella bilder.
2016-03-01

  Fred Linz
mycket fin , perfekt avslut
2016-03-01

  Ljusletaren
Njutningsfullt ömt och vackert/ kram
2016-02-28

  nicol neli
och bokmärke!
2016-02-27

  nicol neli
så vackra metaforer
som hos stora poeter.
Sällsynda bilder.
2016-02-27

    ej medlem längre
Du använder orden med en stor säkerhet. Fantastiskt vackra strofer och ett bildspråk att bara njuta av.
2016-02-27

    ej medlem längre
Sensuellt andas dina ord om lust och fägring i vinterhavet.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow