Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

 

Trots allt...
kärleken är kanske
blott uppfyllande
i den bristande människan...
för att göra henne ännu
mer bristande?...




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-27 19:34



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Intressant tanke.
2016-03-15

  Bibbi VIP
Begrundar Din tanke.
2016-03-06

  DominiQueen
Jag tror att sann kärlek kan bara ges av sitt överflöd, dvs att en ÄLSKAR sig själv så mycket så det "stänker över" i det flowet.

Vid Attraktion: Om båda parter älskar sig själva så tillåts och välkomnas partnern också älska den andra och vise versa, energin blir befruktad. Frekvenserna blir duplicerade i en ständigt uppåtgående spiral.

Möts vi pga brist så tar vi av den andres energi, alternativt vi urlakas på energi.

Så ja Din tes stämmer "den bristande människan" kommer tyvärr sugas med i en nedåtgående spiral.. Det handlarvom att välja sida: Älska all in, eller göra sig till ett offer...
Om det är svårt att älska sig själv, kan det vara motiverande att veta att det ör ENDA VÄGEN för att sen uppnå en varaktig relation med en annan som också Älskar sig... Ljuvligt blir då mötet... Fireworks. Magi..

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-04

  StinaJ VIP
En dikt som leder till eftertanke
2016-03-02

    ej medlem längre
Jo, man kan ju undra haha "Bristande" associerar jag på två sätt - ett bara "bristande"/i avsaknad - men om jag tänker det som "sårbarhet" så känns dikten vacker och kanske sann på ett hoppfullt sätt.
2016-03-01

  Gisela Nordell
kanske först, men kärlekens kraft kan vara starkt läkande.Den utbrännande, sjävuppoffrande kärleken kan nog göra en än mer bristande. Intressant skrivet.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow