Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSTEMKOLLAPS!

Är det ändå inte lite lustigt,

Att de som i den ena sekunden slår sig för bröstet och dundrar högt om vårt lands-, och vår kulturs överlägsenhet,

Bara som av någon slump,

Råkar vara de enda som tror att det största hotet gentemot dessa två ting...

(varav det senare aldrig någonsin definieras, utan ständigt behåller status som föga annat än ett luddigt uttryck använt av vurmare som inte vet vad de vurmar för)

.. Är två kvinnor som sjunger på ett främmande språk, och en skum filur i trikåer som vrålar melodiskt?

Jag tycker det är sjukt kul. Jag menar, snälla rara söta kamrater, ni skall föreställa nationalister. Ni vet, de där filurerna som springer runt med flummiga symboler på armarna nu när svastika inte längre är trendigt, och slår ner folk som inte är tillräckligt vita och blåögda.

Hur skall det gå för ert lag om en filur i trikåer som vrålar får er att drabbas av panik, och fly till typ Thailand, eller bli charter-flyktingar på någon spansk solstrand.

En filur i trikåer. På riktigt. Ha lite jävla faith i nationen ni påstår er älska.

En filur i trikåer.

Färgglada sådana dessutom.

Vad fan




Fri vers (Fri form) av Corto
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-28 03:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagens matteproblem, helt apropå nedanstånde 'diskussion':

nationalism + socialism =

ja, vaddå?

hint om det blir för svårt:
- gillar kulturell hygien...


Svaret finner du här
https://sv.wikipedia.org/wiki/Reichsparteitag#/media/File:Reichsparteitag_1935.jpg


2016-03-02

  Corto
Tyvärr har du lyckats stöta på mig på ett forum som jag ser som ett slags oas, där jag skall hålla mig borta från polemiska diskussioner. Så jag tänker nöja mig med att tacka för kommentarerna.

Textens syfte var ju att provocera en viss grupp trots allt
2016-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Alla länder har en kultur, utom Sverige.
Märklig oxymoron som blir kontentan av vissa personers resonemang.
2016-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ett hot mot er världsbild: en antinazistisk nationalist & patriot, d v s inte den stereotyp som landsförrädiska massmedia önskat pådyvla folket.

Dessutom tror jag på kulturell hygien. Det innebär att jag hatar och avskyr sådana bottennapp som melodifestivalen. Ett smaklöst, perverst jippo där man tävlar i musik. Lika vidrigt som Liberala Ungdomsförbundet och annan avföring som besudlar landet.


2016-02-28

    ej medlem längre
Blir besviken över att du inte fick med orden stöveltramp och järnrör.
2016-02-28

  catharina.jerbo VIP
:-D ja, man undrar verkligen hur det står till i en del hjärnor :-D
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Corto
Corto