Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte där

Febermättad luft
Ett hjärta som slår hårt
Så hårt som att det känns, typ
Som om det skall slå sig igenom mina revben
Och flyga ut.
Säkert landa någonstans på andra sidan rummet.
I mitt huvud ser jag framför mig hur en liten röd klump liksom,
Slungas ut ur bröstet mitt och rikoschettar runt i rummet som om den gick på crack
Eller var fasligt arg.

Jag är rädd. Faktiskt väldigt rädd. Vettskrämd. Förlamad.

Hallå du får ju inte göra så här. Vi skulle ju baka chokladbollar och jamma musik.
Det snurrar i huvudet. Allting är jättevarmt

Jag kan höra hur du andas, fort, förväntansfullt
Luften är giftig för mig,

Snälla du vet att jag inte mår bra.
Snälla du vet att jag är helt dränerad på all styrka och förmåga att säga ifrån

Titta inte på mig, snälla kom inte närmre

Snälla rör mig inte där, det är bara en som får göra så
Det känns inte bra

Snälla sluta

Varför slutar du inte




Fri vers (Fri form) av Corto
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Corto
Corto