Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignation



Vi lever
under den stora vintern
av förtvivlan.
Nu igen   drakar
leker med pärlor
rundan halsen.
Doften av resignation
knarrar i tallarna.




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-28 20:33



Bookmark and Share


  nicol neli
storslagen dikt...
2016-03-13

  Goraxy 89 Orion VIP
För varje dyrbar skatt (individ) finns en drake som svartsjukt bevakar, att ingen skall komma åt att stjäla !
2016-03-07

    MichaellQ
Gillar ditt språk!
2016-03-05

  StinaJ VIP
Syarkt och bra. Gillas
2016-03-02

    ej medlem längre
För mig blir det en intressant visuell beskrivning av en stämning som känns mycket i tiden
2016-03-01

  Magica VIP
Mycket intressant dikt!
2016-02-29

  kerstin skriver VIP
så länge pärlorna finns på tråden håller vi förtvivlan stången- fan så snyggt!
2016-02-28

  KYREUS of Sweden
quirk!quirk!
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow