Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mål med min dröm Vasaloppet 90km ?? bästa föret var de sista 3 milen lite oväntat ?? för då hade jag glid, kände mig stark ??


Dotter i Vasaloppet nio mil.


Stolt mor som tar del

av detta vid hemkomsten

av en resa i helgen...


Då jag själv

aldrig sysslat

med idrott


är jag förvånad

och glad över

barns prestationer




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-28 21:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog en skön känsla att ha klarat av detta...härligt...
2016-03-02

    Dan Myrbeck
Jag sysslar ju inte med idrott, men har faktiskt kört väldigt långt på cykel en dag. Ca 18 mil.
2016-02-29

  Eva Helene VIP
Härligt!
2016-02-29

  louisegirl
Starkt gjort...Förstår att du är en stolt mor <3
2016-02-29

    ej medlem längre
Stark prestation. Beundransvärd dotter. Bara att gratulera.
2016-02-29

  Niliboy
Vasaloppet är starkt gjort. Ho har skinn på näsa!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP