Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att finna sanningen behöver du bara öppna dina ögon

jag har drömt
om den dagen
då jag ska få
ett tecken
något som visar mig
sanningen om din
existens
jag har sökt
i jord och bland
himlar
jag har rest
för att finna
min själ
jag har läst
alla böcker
nynnat all sång
bara för att finna
att tecknet
vilar inuti mitt
gömda hjärta




Fri vers av Jess81
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-05-01 12:29



Bookmark and Share


  hawkeye
Tycker mycket om denna....
2006-05-01

  yoyyo
föll för titeln riktigt bra lik såsom texten
2006-05-01

    Strawberrygirl
Så sant. Alla tecken.....
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jess81