Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred

låt mig färdas
ur din tid och rum
för att känna
mysteriet
på din kind
ur tusen nätters
vånda föds
en fjäril med
en ängels vingar
dess betydelse för mitt sinne
kan inte nog betonas

ur vithet och dimma
kommer du för att
hålla mina händer
mellan dina och den hälsning
du ger mig
är de ord
som klingar mellan
jord och himlar
och som stjärnorna
sjunger om du
bara lyssnar




Fri vers av Jess81
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-05-01 12:56



Bookmark and Share


    Aliah
Mycket vacker!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jess81