Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mig i 5 minuter till?

Ytan är spänd och ovan finns bara luft
som inte går att andas,

ljuset är fabricerat och vyerna målade i gråskala,
så liten möjlighet att hitta lycka att slumpen hånler i bakgrunden.

Det räcker med att du ger mig en enda sekund,
så ska jag visa att det var värt att löpa på taggtråd.

Har inte förstått skillnaden mellan ljus och gryning
men tror naivt att vi kan mötas vid skymning och
bara få små tidslameller med varandra och finna
den mening vi sökt sedan vi föddes.

Älskar att veta att du drömde om mig under några få moment
fast du aldrig lämnade din zon av trygghet.

Ge mig bara fem sekunder och jag ska få dig att älska som aldrig förr.
Ge mig bara fem minuter så ska jag bevisa att världen får plats i våra händer.

Det behöver inte finnas för att kunna existera
det känns i luften och vibrerar mellan mörker och ljus.

Vi är inte tiden, inte heller gravitationen men vi är livet
i just den stunden som alltid etsas fast i våra grundlagar.






Prosa av Max Poisé
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-04 15:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wow!!! Lidelse..
Underbart...
2016-03-08

  Gisela Nordell
i dessa rader känner jag igen mig väl, önskan att mötas och överbrygga alla hinder är så stor och hjärtskärande i sin innerlighet..."löpa på taggtråd", nog har man gjort det.Härlig läsning!
2016-03-08

  soligajag_1 VIP
En så stark önskan att visa sin kärlek och få den att leva upp på nytt!!
Mycket bra skrivet!

2016-03-05

  Rise Little One
Svävande tankar om ett tredimensionellt liv...
2016-03-04

    ej medlem längre
Snyggt!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé