Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daniel!

Du bor långt ifrån mig
min längtan efter dig finns
ständigt närvarande..
saknaden lämnar aldrig
du har en given plats
i mitt modershjärta
omsluten buren
av min oändliga kärlek
mina tankar seglar
så ofta iväg över Atlanten
till platsen där du bor
min famn vill hålla om
pussa din kind
din mamma älskar dig mer
än mina skrivna ord!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin känsla som Du förmedlar.
2016-03-03

  M M Mannheim VIP
Ja det är svårt när ens barn flyttar långt bort. Men det går inte att hindra utvecklingen. Bra ordat!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP