Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T ( tro inte att jag inte förstod, redan från början...)


Vi är poeter!

Jag är ju här för dig,
småsint och skuldfylld i samma moment
att min enda barriär är skalad av
ynnesten att trampa mig själv till jord

jag är ju här för dig
ändå ser du inte min blick
mina tankar och min skrikande själ
som vill så mycket och kraftlöst kan så lite

jag är ju här för dig för att du ska se skillnaden
mellan det stora och det små
men ändå är jag bara luften i ditt andetag
som finns där vare sig du vill eller inte

har saknat varje steg som jag inte tog
längtat efter varje mening jag inte sade
och fruktat varje stund du inte fanns i min vy

jag är ju här för dig för att skapa den tid som skiljer
och göra oss till det enda som kan explodera vare
sig tid och rum finns eller slutar existera

det kanske är underligt
men hur mycket än av oss kämpar emot
är dess faktum klarare än något annat

jag är ju här för dig
oavsett hur vår morgondag ser ut.




Prosa av Max Poisé
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-03 20:28



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
tycker mycket om styrkan i dessa rader,
varför krävs det så mycket mod att älska, jo för det gör så förfärligt ont när det brister...
2016-03-09

  soligajag_1 VIP
Du inger mig en sådan styrka med dessa ord och innehåll.
Att vara där för din kärlek på alla plan är en fantastisk gåva!!
2016-03-05

    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-04

  Teresia Ridell
Innerligt, skört och starkt i samma andetag..likt vårvind.. Härlig att följa !
2016-03-04

  aol
Gillas igenkännande mycket berörande skaldat här vännen,
2016-03-04

    ADI Nehlin
stark och underbar text
2016-03-03

  Rise Little One
Den perfekta njutningen i kärlek är att ge allt till den man älskar utan krav eller villkor...
2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om upprepningarna...man måste vara envis om man vill komma någonstans...fin text...
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé