Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De flesta känner säkert igen sin farmor eller mormor i texten. :)


Farmor

Min farmor sa det är också ett sätt
ty hon ville aldrig hävda någons fel
Ej heller försökte hon kräva sin rätt
för en klagan gjorde ej någon hel

Istället försökte hon gärna visa vägen
genom att förtälja om fler alternativ
Ty hon föredrog vänlighet så trägen
så man snart föredrog hennes initiativ

Än idag frågar vi vad hon skulle göra
när vi ställs inför frågor och problem
Vi skulle gärna ännu en gång få höra
visdomar istället för hennes requiem




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP